Teatsen & Cambuur

Beste teatsers, onder de scherpe Wergea volgers was het al even duidelijk. Op zaterdag 13 juli vindt om 18.00 uur de oefenwedstrijd tussen Cambuur en Emmen plaats op het Wergeaster sportpark. Een mooi affiche voor het dorp Wergea, hier zullen dan ook een hoop mensen op afkomen. Om er voor de teatsliefhebbers en de voetballiefhebbers een mooie dag van te maken, hebben we een aantal zaken op een rij gezet. Dit heeft voor het teatstoernooi zelf (de sport) niet gevolgen, maar wel voor de invulling van de dag en het tijdspad.

  • We hebben als doel het toernooi om 16.00 uur afgerond hebben, en tevens dan ook met zijn allen het veld leeg te hebben.
  • Vanaf 16.00 uur zal er entree geheven worden bij de ingang van het sportpark voor de voetbalwedstijd. Wie na 16.00 uur binnenkomt zal dus entree moeten betalen
  • Voor deelnemers en meiwurkers aan het WVWK Teatsen is er gratis toegang voor de oefenwedstijd Cambuur – Emmen. Er zal bij start van het WVWK Teatsen een toegangsbewijs voor de oefenwedstrijd verschaft worden.
  • Probeer zo veel mogelijk op de fiets of met de benenwagen te komen, er wordt grote drukte verwacht.

Mocht je als cambuurfan niet mee doen met het Teatsen, dan zou ik zeggen: geef je op via Opgave WV Wergeaster Kampioenskip of koop je kaartje: SC Cambuur – FC Emmen – Voetbal (tagongskaart.nl)